En roman, en biografi og en dokumentar

NOVEMBER 2020: I BUTIKKEN NÅ: «Victoria» av Knut Hamsun (solgt!), illustrert av Karl Erik Harr, «Heftig & begeistret» av Knut Erik Jensen og Kjell Berg (red.) og«Terje Wold – en terrier fra nord» av Vidar Eng. 

 

«Victoria» av Knut Hamsun, illustrert av Karl Erik Harr

Vakker jubileumsutgave av Hamsuns’ «Victoria», gitt ut 100 år etter første utgivelse av «Victoria. En kjærligheds historie». En fortelling om den uoppnåelige kjærligheten. Jubileumsutgaven er illustrert av kunstneren Karl Erik Harr. Denne utgaven kom ut på J.M. Stenersens Forlag i 1998. Boka er Innbundet. Det er ei brukt bok, men ulest, Den har stempel fra forlegger på tverrenden, og uskadet smussomslag. Fin gavebok! (OPPDATERING: SOLGT!) 

«Heftig & begeistret» av Kjell Berg (red.) og Knut Erik Jensen

Filmskaperen Knut Erik Jensen tok oss med til et vakkert nordlig landskap med sin film «Heftig og begeistret», der vi fikk bli kjent med rekke personligheter blant sangerne i Berlevåg mannskor. Det ble også en bok av mannskor-eventyret, der du kan lese om Berlevåg, om filmen og om sangerne. Boka kom ut på Polar forlag i 2001. Det er ei innbundet bruktbok, som ny.

«Heftig & begeistret» av Kjell Berg (red.) og Knut Erik Jensen

 

«Terje Wold – en terrier fra nord» av Vidar Eng

Vidar Engs biografi «Terje Wold – en terrier fra nord» handler om tidligere justisminister og høyesterettsjustitiarius Terje Wold (1899- 1972). Forfatteren Vidar Eng har vært statsmeteorolog ved Vervarslinga for Nord-Norge (1990 til 2012), og har også en mastergrad i historie, med oppgaven «Holdninger i Troms til regjeringens krigspolitikk 9. april til 9. juni 1940». Biografien kom ut på MARGbok Forlag i 2013. Dette er ikke ei bruktbok, men salg fra forfatterens lager.

«Terje Wold – en terrier fra nord» av Vidar Eng

 

 

Leave a Reply

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

Top
%d bloggers like this: