2020: Flere bruktbøker på februartilbud

2020: Siste uke av februar-tilbud på de fleste bøkene hos Fiktum Faktum.

Fire titler er lagt til i nettbutikken, det er Osvald Harjos «Moskva kjenner ingen tårer», «Ikke en av mine tåra skal dem få» av Johs Røde, og romanen «Presthanda» og barneboka «Ina i Blomstervik» av Eivor Bergum.

Til nettbutikk 

Finnmarkingen Osvald Harjo beretter om 13 års slavearbeid i Sovjet. Som sovjetagent i Norge ble han arrestert av nazistene i 1942, men klarte å rømme til Sovjet. Der ble han arrestert, anklaget for å være tysk spion, og dømt til straffarbeid. I boka «Moskva kjenner ingen tårer» forteller han om de lange årene som fange i slaveleir.
NB! OPPDATERING: SOLGT!

I «Ikke en av mine tåra skal dem få» deler Johs Røde barndomserindringer fra krigstida. Beretninga er åpenhjertig og levende fortalt, med øyenvitneskildringer fra et observant barn. Nina P. Mølman fra Gjenreisningsmuseet har skrevet et forord til boka, og professor med. Mads Gilbert skriver i etterordet om krigstraumer hos barn.
NB! OPPDATERING: SOLGT!

«Presthanda» er Eivor Bergums første roman for voksne. Handlinga foregår på 1930-tallet, i den nordnorske lille kystbyen Hjertvik. Jenta Sofie lever sammen med sin far, den grublende presten og enkemannen Einar. Romanen har et omfattende persongalleri, og forfatteren viser dyp innsikt i menneskesinnet.

Boka «Ina i Blomstervik» av Eivor Bergum handler om den døve jenta Ina som bor i ei bygd utenfor Narvik. Denne hverdagsfortellinga om en seksårings frydefulle opplevelse av verden gir både innsikt og forståelse.

Leave a Reply

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

Top
%d bloggers like this: